24Cash.nl
Advanced Mechanical Recruitment
Bosschebollen.nl
Lekker in Zeeland
OpleidingVertrouwenspersoon.nl
Pawn de luxe
Advanced Mechanical Engineers
Broekerplein
PettyTracker.nl
Swv de Meierij
ToeDoe Organisatie & Structuur
Bach Festival Dordrecht
De Galan Groep
Fin Extenso
Traktiebatterijen Nederland
Voedselbank Den Bosch en omstreken
Van Tol & Breet
Ajilon Engineering / Adecco Nederland
Hoe groen is jouw gras? (Adecco)

Urbanridez.com Workshop
Boats & Boating
RodiaShop
TnP Visual Workplace
De Nationale Autokaart - NAK
Panoramawinkel.nl
Dutz Eyewear
Mister Quality
Bols Motoren b.v.
Bommelland
Renault Trucks
DesignSelected.com
Villa Happ Webshop

Ride It!
Urbanridez.com Network
Alexandervandegriend.nl
Kasia Vermaire
Koffiegek
HorecaKoffie.nl
JouwBeweegMaatje.nl
Koffiepraat
Studentmatching.nl
Vriendinnenclub

Fin Extenso

Fin Extenso is een jong (2001) bedrijf dat zich bezig houdt met het begeleiden van ondernemers. De dienstverlening is feitelijk ontstaan uit eigen behoefte om als ondernemer in breder verband een sparringpartner te hebben. Dit idee is in samenwerking met een 10tal ondernemers uit de franchise wereld verder vormgegeven en uitgegroeid tot het hedendaagse concept.

In opdracht van Fin Extenso bv uit Leusden, heeft Verhaeg Webdesign & Webdevelopment bv onlangs een geheel vernieuwde website gebouwd. Deze nieuwe website vervangt de, eveneens door ons gebouwde, huidige website. De belangrijkste verandering aan deze website is de eenvoudiger navigatie. Bezoekers kunnen nu eerder vinden wat ze zoeken..

Bezoek deze website: www.finextenso.nl

Gebruikte technieken

- Php
- MySql database
- Html

Voor deze klant verzorgen wij tevens de webhosting.

Klantreferentie: Ron Nijkamp, directeur Fin Extenso bv:
"Ruime tijd hebben wij gestoken in de keuze van het bedrijf dat onze web site zou gaan maken. Het natrekken van informatie bij klanten van Verhaeg Webdesign & Webdevelopment bv en voorbeelden van de sites die Verhaeg Webdesign & Webdevelopment bv heeft opgeleverd, hebben ons doen besluiten met dit bedrijf “in zee te gaan”. Een keuze waar wij totaal geen spijt van hebben gekregen. Het meedenken door Cookin' bv tijdens brainstormcessies, goede communicatie, het nakomen van afspraken en het in kunnen leven in ons bedrijf hebben geresulteerd tot dat wat wij van de site op voorhand hadden verwachten. Een site die past bij de kwaliteit en visie die wij als bedrijf willen uitstralen. 

Niet alleen bedanken wij Cookin' bv hier voor, maar ook hebben wij besloten om gebruik te maken van de goed betaalbare service contracten van Cookin' bv. Wij hebben vertrouwen in een plezierige en langdurige samenwerking met Verhaeg Webdesign & Webdevelopment bv."

Het bedrijf Contact