24Cash.nl
Advanced Mechanical Recruitment
Bosschebollen.nl
Lekker in Zeeland
OpleidingVertrouwenspersoon.nl
Pawn de luxe
Advanced Mechanical Engineers
Broekerplein
PettyTracker.nl
Swv de Meierij
ToeDoe Organisatie & Structuur
Bach Festival Dordrecht
De Galan Groep
Fin Extenso
Traktiebatterijen Nederland
Voedselbank Den Bosch en omstreken
Van Tol & Breet
Ajilon Engineering / Adecco Nederland
Hoe groen is jouw gras? (Adecco)

Urbanridez.com Workshop
Boats & Boating
RodiaShop
TnP Visual Workplace
De Nationale Autokaart - NAK
Panoramawinkel.nl
Dutz Eyewear
Mister Quality
Bols Motoren b.v.
Bommelland
Renault Trucks
DesignSelected.com
Villa Happ Webshop

Ride It!
Urbanridez.com Network
Alexandervandegriend.nl
Kasia Vermaire
Koffiegek
HorecaKoffie.nl
JouwBeweegMaatje.nl
Koffiepraat
Studentmatching.nl
Vriendinnenclub

Advanced Mechanical Engineers

Advanced Mechanical Engineers B.V. is een jong dynamisch bedrijf met een duidelijke visie. Bij dit bedrijf worden medewerkers niet als nummer gezien maar maken deel uit van een hecht team. Persoonlijke aandacht vinden zij belangrijk. Diezelfde visie hebben zij ook naar opdrachtgevers toe, ook met hen willen zij een persoonlijke band en een lange relatie onderhouden.

Niet voor niets is de slogan “Experts with a personal touch“.

Advanced Mechanical Engineers specialiseert zich in:

De website van Advanced Mechanical Engineers biedt kandidaten en opdrachtgevers informatie over het bedrijf, wie ze zijn en wat ze doen. De website is gebouwd op basis van de door Verhaeg Webdesign ontwikkelde onderhoudsmodule (cms).

Bezoek deze website: www.amengineers.nl

Gebruikte technieken

- Php
- MySql database
- Html

Voor deze klant verzorgen wij tevens de webhosting.

Klantreferentie: Marcel Schumacher, directeur Advanced Mechanical Engineers b.v.

"Snelheid en begrip.

Mijn samenwerking met Verhaeg Webdesign is al enkele jaren geleden gestart en altijd zakelijk en prettig verlopen. Een open communicatie en een duidelijke interactie tussen webdesigner en opdrachtgever legt, in mijn optiek, de basis voor het eindresultaat. Een website is steeds meer het visitekaartje van het bedrijf en moet op een snelle en duidelijke manier de juiste informatie beschikbaar stellen. Toen ik voor Advanced Mechanical Engineers B.V. een passende website nodig had was de keuze voor Verhaeg Webdesign dan ook voor mij een logische. In korte tijd een nieuwe website opzetten, het grafische ontwerp maken en deze passend maken bij Advanced Mechanical Engineers B.V. was de uitdaging die Martijn graag aannam. Gedurende de ultrakorte periode waarin één en ander gerealiseerd is hebben wij heel regelmatig intensief contact gehad (ook vaak ’s-avonds) en voelde Martijn precies aan wat ik wel – maar ook wat ik niet wilde. De dialoog die daarop volgde heeft geresulteerd in een website die voldoet aan de hierboven genoemde criteria,met onderhuids diverse formulieren die interactie met- en reactie van de bezoeker stimuleert.

Ook het onderliggende Content Management Systeem is voor mij erg plezierig om de site actueel te houden en snel kleine aanpassingen te kunnen doen."

 

Het bedrijf Contact