24Cash.nl
Advanced Mechanical Recruitment
Bosschebollen.nl
Lekker in Zeeland
OpleidingVertrouwenspersoon.nl
Pawn de luxe
Advanced Mechanical Engineers
Broekerplein
PettyTracker.nl
Swv de Meierij
ToeDoe Organisatie & Structuur
Bach Festival Dordrecht
De Galan Groep
Fin Extenso
Traktiebatterijen Nederland
Voedselbank Den Bosch en omstreken
Van Tol & Breet
Ajilon Engineering / Adecco Nederland
Hoe groen is jouw gras? (Adecco)

Urbanridez.com Workshop
Boats & Boating
RodiaShop
TnP Visual Workplace
De Nationale Autokaart - NAK
Panoramawinkel.nl
Dutz Eyewear
Mister Quality
Bols Motoren b.v.
Bommelland
Renault Trucks
DesignSelected.com
Villa Happ Webshop

Ride It!
Urbanridez.com Network
Alexandervandegriend.nl
Kasia Vermaire
Koffiegek
HorecaKoffie.nl
JouwBeweegMaatje.nl
Koffiepraat
Studentmatching.nl
Vriendinnenclub

Ajilon Engineering / Adecco

Ajilon Engineering, voorheen de TSC groep, is sinds 1975 een vertrouwde partner in technisch-, ontwerp-, teken- en rekenwerk. De medewerkers van Ajilon Engineering zijn veelal direct inzetbaar in alle denkbare situaties op het technisch gebied van de engineering.

Cookin' bv heeft de afgelopen jaren diverse projecten voor deze klant uitgevoerd. Momenteel zijn wij bezig om iedere discipline van een eigen website te voorzien. Daarnaast wordt gewerkt aan het herstructureren van "MyAjilon", de extranet-applicatie voor de personeelsleden van Ajilon Engineering. Hieronder staan een aantal van deze projecten beschreven.

Ajilon-[discipline].nl

Voor ieder van de 8 disciplines die onder Ajilon Engineering vallen, is een eigen website gebouwd. Deze websites bevatten, naast de algemene informatie met betrekking tot de organisatie, informatie over de diensten die deze afdeling levert. Verder wordt op deze sites aandacht besteed aan klant- en personeelsreferenties en worden voorbeelden van projecten getoond.

Gebruikte technieken

- Php
- MySql database
- Html

MyAjilon

Naast de publiek toegankelijke discipline sites is tevens een extranet-applicatie gebouwd . Doel van deze applicatie is enerzijds het beschikbaar maken van informatie voor de grote groep gedetacheerde personeelsleden en anderzijds het opzetten van een site waarop personeelsleden met elkaar kunnen communiceren en kennis uit wisselen.

Door het gebruik van verschillende gebruikersnivo's is de getoonde informatie en functionaliteit afhankelijk van het gebruikersnivo van de ingelogde gebruiker. Zo zal iemand met beperkte rechten alleen de mogelijkheid hebben om informatie te lezen terwijl iemand met volledige rechten daarbij ook nog eens grote delen van de website kan aanpassen.

 

Het bedrijf Contact